Running
bibchip
Bike & Motocross
biactiv
Mandigo zorgd met Bibchip tien jaar geleden al voor een nieuw type loper identificatie op basis van transpondertechnologie. Vandaag geniet Bibchip - met de chip in het startnummer – een hoge internationale reputatie. Een van de redenen voor het succes ve
Sterk team voor professionele sportevenementen
Het sportseizoen 2012 is gestart met een sterk team: MAXFUN en Mandigo. Hierdoor bundelen het veruit beste Sportonline-Portal en de meest moderne sport tijdwaarneming hun krachten ten voordele van het evenement. De doelstelling van de samenwerking is, de sportorganisatoren het beste aanbod te leveren om hun professionele evenement te ondersteunen - vooral natuurlijk in het voordeel van de deelnemer. Voor het eerst kan zo overal in Europa de deelnemers het volledige pakket van een professionele tijdmeting, inclusief een goede service, aangeboden worden tegen de beste prijs.
Mandigo zorgd met Bibchip tien jaar geleden al voor een nieuw type loper identificatie op basis van transpondertechnologie. Vandaag geniet Bibchip - met de chip in het startnummer – een hoge internationale reputatie. Een van de redenen voor het succes verhaal: Alleen Bibchip geeft de mogelijkheid om de juiste internationale concurrentie regel toe te passen: "met de borst voorbij de eindstreep  is winnen."
Daarbij zette Bibchip ook cruciale vereenvoudigingen door. Naast de bestaande chip in het nummer  is er dus vanaf 2011 de Bibchip "Generation 2" met nieuwe technologie en grondantennes van maximaal 16 m breedte in de start- en  aankomst bereik.
Dus Bibchip blijft trouw aan zijn belofte om aan alle behoeften van lopers, atleten en sportievelingen te voldoen.

Tijdens het sportevenement kan van een eenvoudige, goedkope en duidelijke tijdmeting gebruik gemaakt worden. 
De loper moet alleen nog lopen!
 
 


Triathlon
Timing Service
Sailing
trackmyrace


Hoge snelheidsmeting met Biactiv
Tijdmeting met Biactiv
Biactiv op het web
Biactiv bevestigt zich in de loop der jaren bij het wielrennen, mountainbiken en triatlon evenementen als een actief transponder systeem.


 
100% detectie en snelheden tot 70 km /u werden betrouwbaar gedetecteerd en bevestigde de overtuigende prestaties van het biactiv systeem. Organisator, tijdwaarnemer en atleten waren onder de indruk van de eenvoudige en betrouwbare tijdwaarneming met de nieuwe actieve transponders van Mandigo. De transponder is verbonden aan de vork van de high-tech wielen en vergemakkelijkt door de nauwkeurige detectie het werk van de organisatoren en scheidsrechters. Deze meting zet een exacte tijd, aantal ronden, positie en puntenverzamelen neer.
 
© mandigo Impressum