professioneel databeheer
Diensten
Gegevensbeheer
Bibchip Benelux heeft de noodzakelijke IT-infrastructuur en een uitgebreide en geïntegreerde oplossing pakket om een ​​professioneel data management te garanderen.
 
Abonneedatabase Database met alle adressen en gegevens van de deelnemers   Plausibiliteitscontrole Testen van abonneegegevens voor redundantie en plausibiliteit  Abonneebeheer Log-in voorziening voor een onafhankelijke operator voor de behandeling van abonnee Privacybeleid Uitgebreide bescherming tegen gegevensverlies en ongeoorloofde toegang.
Resultaten live
Diensten
Resultaten dienst
Dankzij de rechtstreeks overdracht van de meetresultaten op ons resultaten platform TRACKMYRACE.COM worden die resultaten tijdens de wedstrijd live getoond. UItslagen om op te hangen, voor de pers en de podium huldiging worden via een druk op de knop geleverd en garanderen een professionele uitslagen service.
Voorafgaand aan het evenement al de wensen en speciale awards zullen in detail worden besproken, zodat de resultaten zijn snel en in hoge kwaliteit beschikbaar.
 
professionele tijdmeting
Diensten
Tijdmeting
Meer dan drie miljoen sporters in meer dan 3000 evenementen werden opgenomen met de bibchip en biactiv systeem in de afgelopen 10 jaar. Betrouwbaarheid en eenvoudige bediening kenmerken van deze twee systemen.
 
 
Terwijl op basis van UHF technologie bibchip wordt vooral gebruikt voor het uitvoeren van gebeurtenissen, handelingen van biactiv op volle snelheid, temperaturen onder het vriespunt en in water als een multi-talent. Of triathlon, mountainbike, racefiets of cross country - op volle snelheid timing is timing met biactiv.
 
 
Event Support
Diensten
Event Support
In aanvulling op de dienstverlening rond de bibchipbenelux Tijdmeting biedt extra diensten, zoals het verstrekken van diverse grafische producten (startnummers, documenten), informatiesystemen voor de moderators.
 
Dankzij de samenwerking met competente partners en professional organizer kan ook worden ondersteund bij het vinden van de juiste presentatoren, event fotograaf, of een leverancier van LED video wall voor het publiek.
Printproducten en online producten
Productie (ontwerp en het drukken) van startnummers, onderdeelnummers, helm nummers, MTB-nummers, nummers, enz., waaronder textiel verstrekken van veiligheidsspelden en triatlon bands.
Onmiddellijke inzet
van documenten voor de prijsuitreiking.
24 uur online

Levering van tussentijdse plaatsingen, eindresultaten en belangrijke informatie van de organisator

Informatiesystemen voor Moderators
Moderator terminal met informatie op de startgrid en de respectieve deelnemers. Levering van tussentijden en tussenstand in real time.
© mandigo KontaktImpressum